Dakrenovatie Vlaams-Brabant

Gratis prijsofferte
Onderhoud en renovatie van daken
Verwijdering asbest

Is het dringend tijd voor een dakrenovatie van uw woning in Vlaams-Brabant en omstreken? Contacteer dan ons bedrijf in Westerlo. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende werken aan uw dak en zorgen er voor dat uw dak er weer als nieuw gaat uitzien. Is er onderhoud nodig of heeft u echt schade? Wij zorgen met ons bedrijf in Vlaams-Brabant voor de perfecte dakrenovatie.

Neem contact op!

asbest-dak

Dakrenovatie van uw woning in Vlaams-Brabant

Uw dak is samen met uw gevel het toonbeeld van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat deze er pico bello uitzien. Daarom zorgen wij voor de werken aan uw dak en de gevelbekleding. Heeft u wat schade aan uw dak of is hij dringend aan onderhoud toe? Ons bedrijf in dakwerken in Westerlo in Vlaams-Brabant zorgt voor uw dakrenovatie. Hiervoor gebruiken we alleen materiaal van de beste leveranciers. Als we uw dak renoveren doen we onder andere verschillende timmerwerken uit te voeren. Wij overlopen met u wat de exacte wensen zijn van deze renovatie. Wilt u ook nog dakgoten laten plaatsen? Het kan door onze firma. Voor een optimaal comfort zorgen wij ook nog voor de isolatie van uw dak. Zo gaat er geen warmte en energie verloren.

Neem contact op met ons bedrijf

Wilt u dat uw dakrenovatie wordt gedaan door ons bedrijf in Westerlo, te Vlaams-Brabant? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Met al uw vragen en opmerkingen kunt u ook telefonisch bij ons terecht via het nummer +32 498 24 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u met plezier verder met alle werken aan uw dak. Vraag vandaag nog gratis uw offerte aan.


Heeft u vragen of opmerkingen?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Heylen Domin BVBA
Corbeillestraat 28
2235 WESTMEERBEEK

Hoog Heultje 14
2260 WESTERLO

Tel. +32 475 65 51 99
Tel. +32 498 24 33 33
Fax 016 76 70 66

[email protected]

Wij komen graag langs voor alle info en een gratis prijsofferte!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x