Timmerwerken

Timmerwerken in Vlaams-Brabant

Wij doen voor u alle timmerwerken in Westerlo in Vlaams-Brabant en omgeving. Hierin maken we geen onderscheid tussen een nieuwbouw, keperspanten (ter plaatse op de werf gemaakt) of gordingen en kepers. Heylen Domin bvba in Westerlo in Vlaams-Brabant zorgt voor al uw timmerwerken.

Alle soorten timmerwerken in Vlaams-Brabant en omstreken

Naast timmerwerken, kunt u bij ons in Westerlo in Vlaams-Brabant ook nog terecht voor alle renovatiewerken. Een dakkapel, het plaatsen van een Velux-dakraam, een steiler dak, van plat naar een hellend dak, alles kan! Wij werken met alle soorten hout, naar de wens van de klant: epicia, douglas. Ook voor alle gevelbekleding en oversteekbekledingen, kunt u bij ons terecht: met hout (Meranti of ceder), met P.V.C-planchetten of met het onderhoudsvrije Rockpanel of Trespa. Verder kunt u bij onze dienst voor dakwerken ook nog terecht voor een hoop andere diensten. Zo helpen we u ook bij het plaatsen van dakgoten. Dit met materiaal van onze verschillende leveranciers. Als we tijdens de timmerwerken aan uw woning asbest tegenkomen, is dit geen probleem. Ook voor het verwijderen van asbest staat ons bedrijf voor u klaar.

Contacteer ons bedrijf

Ons bedrijf in Westerlo in Vlaams-Brabant zorgt met veel plezier voor al uw timmerwerken. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u best contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Met vragen of opmerkingen kunt u bellen naar +32 498 24 33 33 of een e-mail sturen naar [email protected]. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier en komen graag langs voor alle info en een gratis prijsofferte.


Meer items
Timmerwerken

Timmerwerken

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x